Alle vakantie- en kampeerbeurzen 2023 op een rij (2023)

Een kampeerbeurs is dé plek om de laatste ontwikkelingen te zien en inspiratie op te doen voor het nieuwe kampeerseizoen. Op een kampeerbeurs vind je fabrikanten, campingmerken, retailers, reisorganisaties en campingexploitanten onder één dak. Bent u op zoek naar nieuwe kampeeruitrusting,een goede campingOf lijkt het je leuk om eens naar een van deze beurzen te kijken, hier vind je alles op het gebied van kamperen.

Alle onderwerpen in dit artikel

Het fijne van een vakantie- en kampeerbeurs is dat alle producten perfect voor je uitgestald staan. Geniet van de nieuwste kampeerproducten en neem een ​​kijkje in alle tenten, kinderwagens en caravans. En wilt u meer informatie over een bepaald product? Er is altijd wel een expert die je er alles over kan vertellen.

Gedurende het jaar, ikHolland,BelgiëDe VS en Duitsland organiseerden diverse kampeer- en vakantiebeurzen. Lijkt het je leuk om zo'n kampeerbeurs te bezoeken, lees dan snel verder. We hebben alles rondom kampeerbeurzen voor 2023 op een rij gezet. Pak je agenda erbij!

Alle vakantie- en kampeerbeurzen 2023 op een rij (1)

Vakantiebeurs Utrecht

-12 t/m 15 januari 2023-

2023 is goed begonnen met de grootste vakantiebeurs van Nederland! Naast verre reizen, exotische bestemmingen en exclusieve safari's legt de vakantiebeurs ook veel nadruk op kamperen in binnen- en buitenland. Stands van tientallen campings in en buiten Europa, kampeerartikelen, accessoires voor campers en caravans. Op deze kampeerbeurs vind je van alles. In hal 9 is een campingtheater waar je als kampeerder alles te weten komt over het campingleven.

Alle vakantie- en kampeerbeurzen 2023 op een rij (2)

(Video) VOORPRET VOOR DE KAMPEER EN CARAVAN JAARBEURS - Campingtrend Liveshow #2022-08

Vakantiebeurs CMT Stuttgart Duitsland

- 14 t/m 22 januari 2023 -

Het is misschien niet om de hoek, maar we hebben deze vakantiebeurs in het Duitse Stuttgart toch op de lijst van grote campingbeurzen voor 2023 gezet. Je kunt deze beurs qua aanbiedingen vergelijken met de vakantiebeurs in Utrecht. Naast kampeer-, kampeer- en campervakanties vind je bij ons ook een zeer ruim aanbod aan andere reisgerelateerde kramen en leuke (nieuwe) kampeerartikelen. Je moet er flink voor rijden, maar dan heb je ook wat...

Alle vakantie- en kampeerbeurzen 2023 op een rij (3)

Caravana Leeuwarden

- 25 t/m 29 januari 2023 -

Vijf dagen lang vind je in het WTC Expo in Leeuwarden alles wat je nodig hebt voor jouw ideale kampeervakantie. Exposanten presenteren een breed assortiment caravans en campers, kinderwagens, tenten en voortenten, kampeeraccessoires en campings uit heel Europa. Tijdens een heerlijke dag voor het hele gezin doe je inspiratie op en ontdek je de nieuwste technieken en trends binnen het kampeergebied. Doe mee aan een van de vele interessante demo's of workshops en je bent klaar voor je volgende kampeertrip!

Alle vakantie- en kampeerbeurzen 2023 op een rij (4)

Ferieudstilling Antwerpen Belgien

- 27 t/m 29 januari 2023 -

Woon je in het zuiden van het land, dan ben je eind januari in een mum van tijd de Belgische grens over om Holiday Expo Antwerpen te bezoeken. Hoewel de focus vooral op (buitenlandse) reizen ligt, vind je op deze beurs ook diverse exposanten binnen kamperen en kamperen.

Alle vakantie- en kampeerbeurzen 2023 op een rij (5)

(Video) KCJ Campers 11 10 2017

Vakantiesalon Brussel België

- 2 t/m 5 februari 2023 -

De vakantiebeurs in Brussel is de Belgische versie van de vakantiebeurs in Nederland. Op deze beurs in de Belgische hoofdstad is er een speciaal gedeelte voor campers, genaamd Camp' in & out. Hier staan ​​caravans, tenten en, zoals onze zuiderburen het noemen, 'vouwwagens'. Daarnaast zijn er diverse thema's zoals fietsen en wandelen maar ook Sport en Avontuur. Een leuke kampeerbeurs om te bezoeken.

Alle vakantie- en kampeerbeurzen 2023 op een rij (6)

Houten Camper Expo

- 17 t/m 19 maart 2023 -

Kampeerders opgelet! Deze beurs wil je niet missen. Medio maart zal Expo Houten (iutrecht) Camper Expo-terrein. Op deze beurs, die speciaal gericht is op kampeerders, of ze nu ervaren zijn of niet, vind je bijna 100 exposanten die je graag alles vertellen en laten zien over het campergebied. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper, zoekt u inspiratie voor een nieuwe kampeervakantie of bent u benieuwd naar de nieuwste snufjes? Breng dus zeker een bezoek aan CamperExpo 2023. En... kom je van ver? Geen probleem. Er is zelfs een overnachtingscaravan in het tentoonstellingsgebouw. Hoe cool is dat!

Alle vakantie- en kampeerbeurzen 2023 op een rij (7)

De onafhankelijke regeling

- 18 maart, 25 maart en 1 april 2023 -

filibusterenstart het kampeerseizoen met het zogenaamde 'Vrijbuiter Event'. Drie weekenden achter elkaar staat een Vrijbuiter-winkel in het teken van de voorbereidingen voor jouw vakantie. Beerje paklijsten kom alles te weten over kleding, wandelen, slapen en koken op de camping, tenten, kampeermeubelen en voortenten. Dit zijn de onderwerpen die deze dagen uitgebreid aan bod komen. Nog op zoek naar een goede camping? Tijdens het Vrijbuiter evenement zijn er ook verschillende kampen aanwezig om je alles te vertellen over hun kamp.

Alle vakantie- en kampeerbeurzen 2023 op een rij (8)

(Video) Buitenbeeld 50+Beurs 2019

Open kampeerdag 2023

- 1 april 2023 -

Begin april begint het kampeerseizoen. En hoe kan dat beter dan op een open kampeerdag! Op zaterdag 1 april zetten de deelnemende campings slagbomen en deuren open zodat je vrijblijvend een camping kunt bezoeken om te genieten van de sfeer. Misschien ben je nog op zoek naar een seizoenplaats of een gezellige camping voor de zomervakantie? Overdag met open kamperen kan datkies van tevoren uw camping, bekijk de faciliteiten of reserveer voor uw volgende vakantie. INhet net van de dag voor Open kamperenvindt u een lijst van alle deelnemende campings. Deze openkampdag wordt georganiseerd door kampplatform I love Kamperen.

Alle vakantie- en kampeerbeurzen 2023 op een rij (9)

wereldmarktdag

- 16 t/m 18 juni 2023 -

Dat heb je alin Campooz foldevognOf ben je van plan er een te kopen? Dus kom ons midden juni bezoeken op Wereld Campooz Dag 2023. De locatie is momenteel onbekend, maar we zullen deze informatie bijwerken zodra deze bekend is. Tijdens dit kampeerweekend komen liefhebbers en eigenaren van Campooz samen om hun passie voor kamperen te delen. Ook zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd. Misschien vind je dit weekend zelfs wel een primeur! Ook als je (nog) geen Campooz kinderwagen hebt, kun je natuurlijk de verschillende modellen bewonderen.

Alle vakantie- en kampeerbeurzen 2023 op een rij (10)

Dusseldorf campingvogn-show

- 26 augustus t/m 3 september 2023 -

Caravan Salon Düsseldorf (Duitsland) is misschien wel de grootste camper- en caravanbeurs ter wereld. Dit jaar vindt de 62e editie plaats aan het einde van de zomer. Moet je van ver komen? U kunt hier ook ter plaatse overnachten. Vorig jaar trok de beurs zo'n 235.000 bezoekers! Een grote, drukke en uitgebreide beurs die gemakkelijk vanuit Nederland te bereiden is. Op deze beurs vindt u alle bekende merken Campers en Caravans bij elkaar. Daarnaast is er ook aandacht voor accessoires, nieuwe technieken, outdoor en verhuur. Kortom, voor ieder wat wils!

Alle vakantie- en kampeerbeurzen 2023 op een rij (11)

(Video) 8e Campingtrend live event

Hardenberg Campers' Fair

- 22 t/m 24 september 2023 -

Is Düsseldorf te ver voor je? Enkele weken later bevind je je in Hardenberg (Overijssel) de grootste camperbeurs van Oost-Nederland. Bent u op zoek naar een nieuwe camper, sfeervolle appartementen of huur- en verhuurmogelijkheden? Bezoek de camperbeurs in Hardenberg. Je vindt er natuurlijk ook diverse exposities met nieuwe kampeerartikelen, leuke accessoires, camperluifels of camperverzekeringen.

Alle vakantie- en kampeerbeurzen 2023 op een rij (12)

Camping og campingvogne Jaarbeurs Utrecht

- 4 uur 8 oktober 2023 -

De kampeer- en caravanbeurs is weer een echte beurs voor alle soorten kampeerders. Helemaal "back to basics" in een tent of alle luxe in een ruime camper of caravan. Ben je op zoek naar een nieuwe reisbestemming of wil je je kampeeruitrusting uitbreiden? Op deze kampeerbeurs vind je alle bekende merken onder één dak! De beurs is goed bereikbaar en heeft een kleine ruimte voor campers, zodat u kunt overnachten als u aan één beursdag niet genoeg heeft. Op deze beurs worden ook diverse congressen en workshops gehouden. De laatste editie (zie hier fotoreportage) was er een fietscursus om verschillende elektrische fietsen te testen, en kon je ook een rijles volgen om met een caravan of camper te rijden.

Alle vakantie- en kampeerbeurzen 2023 op een rij (13)

Er staan ​​veel mooie beurzen op onze agenda voor het kampeerseizoen 2023. Om dit zo te houden houden we deze lijst het hele jaar door up-to-date. Ook geven we regelmatig kaartjes weg voor kermissen. Wil jij kans maken op deze vrijkaarten, houd dan onze website en onze social media kanalen in de gaten.Ik wens je alvast veel plezier..

zoek een goede camping

Videos

1. Camper Van CaraBus op Ford | Weinsberg
(Carlocamper)
2. De derde Campingtrend Liveshow - #2022-03- Campingtrend
(Campingtrend)
3. Camperreis Canada | kamperen in Canada (vlog 7 - 2019)
(CosseCamperAdventure)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated: 06/14/2023

Views: 5810

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.